Members | Sign In
PropBlur Forums > General
avatar

michael kors Väskor rea

posted Dec 18, 2014 02:22:48 by gz13060419848@gmail.com
Väskor för kvinnor, Michael Kors Väskor är helt enkelt oumbärlig mix, shopping, arbete, datering, om inte en påse, det beräknas att kvinnor skulle vara galen redan därför mode påsar av människor tror trädet, välja en lämplig package för att matcha din stil, du kan lägga till en hel del poäng i den övergripande formen, tvärtom, fel väska, inte bara kommer inte att lägga färg till din stil, men kommer att göra styling ser mycket misslyckande. Så medan kvinnor fokuserar på kläder, är också mycket viktigt påsar med val. Låt Michael Kors mode väska mannen förklarar vi hur man köper väskor.
1, klar typ
Som namnet Billiga Michael Kors Väskor antyder denna typ av väska, ljusa färger rika, livlig stil, ger en fräsch känsla. Denna typ av påsar som används under våren och sommaren, oftare, eftersom säsongens kläder med ljusbaserad flerfärgade, bara med en färgglad påse, men den här typen av väskan är bäst att inte välja för stora modeller, är färgstarka väska mer lämplig för stora amerikanska och europeiska hög siffra och hy, asiatisk tropisk stil som är svår att backa ut, så det är bättre att välja en liten bit av stil.


2, atletisk typ
Denna typ michael kors Väskor Sverige av väska är mer lämpade för kontorsarbetare, mestadels färg svart, kaffe, vit eller mörk färg rutig slips så mycket. Med hänsyn till de behov som tjänstemän arbetskläder kostymer och kläder färger är mestadels svart, vit, kaffe, mörka färger, så välj väskan i stil och detaljer bör ha en distinkt stil, som tofsar, nitar, metall kedja, mosaik dekorationer och andra detaljer, kan man öka höjdpunkterna i dova färger.
3, fritid
Denna mer michael kors Väskor rea
avslappnade påsar, budbärare, ryggsäck, axla huvud, den mest lämpliga för att gå ut och handla, användning utflykt. Sådana väskor är i allmänhet relativt stor volym, det finns tillräcklig kapacitet, mestadels på duk tyger, denim tyger. Och dessa påsar är perfekta för DIY, som dekorativa märken i påsen, hängande flickor, kan du njuta av med din begåvade rösterna.


4, lyx typ
Använd denna möjlighet att väskan en relativt liten, allmänt tillämpliga på banketter, fester, bröllop och andra tillfällen. I tyget val kan du välja silke, pärlor och annat vackra blanka material, stil till huvudpåsen och handväskor, det bästa valet för kompakta volym kan visa kvinnors värdigt och elegant.
 
Login below to reply: